Рег. Гаранция

От тук можете бързо и лесно да регистрирате гаранцията на продукта закупен от Нас.

 
Тел. За Контакти
GSM: 0898 42 42 87
 
Количка
0 продукта
 

Доставка

Доставката на продуктите се извършва с куриерска фирма СПИДИ като в цената за доставка всеки наш клиент ползва 15% отстъпка от куриерската такса.

Как се извършва доставката на поръчките?

Предлагаме няколко различни възможности да получите своята поръчка, направена в онлайн магазина - на място в нашия офис, експресна или икономична доставка с куриер, директно до вашия дом или офис. За доставки се използват услугите на куриерска фирма Спиди, като ви предлагаме възможност за избор на експресна доставка до 2 работни дни или икономична, с време на доставка до 3 работни дни. Онлайн магазинът извършва поръчки на територията на цялата страна, като за целта се използва доставка с куриер. Времето за доставка започва да тече от момента, в който вашата поръчка е със статус на готовност (обработва се), а не от момента, в който сте я направили в сайта! При наличието на забавяне или проблем с направената от вас поръчка ще се свържем с вас в максимално кратък срок, за да ви информираме своевременно.
 

Колко ще струва доставката на поръчка?

При получаване на място в офиса
Ако се намирате в Ямбол или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия магазин, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги. При получаване на място в нашия магазин няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия магазин изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.

  • Работното време на магазина е от понеделник до петък, 09:00 до 19:00 часа.
  • Работното време на магазина в събота е, 09:00 до 15:00 часа.

При експресна доставка с куриер
Експресната доставка с куриер обикновено отнема до 2 дни от момента, в който поръчката ви е била приета и обработена, като ако има някаква предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това. Цената за експресна доставка се определя в зависимост от общото тегло на поръчаните от вас продукти.

При икономична доставка с куриер
Икономичната доставка с куриер обикновено отнема до 3 дни от момента, в който поръчката ви е била приета и обработена, като ако има някаква предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това. Цената за икономична доставка се определя в зависимост от общото тегло на поръчаните от вас продукти.

При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на GSM: 0898 42 42 87